Ние предоставяме на нашите клиенти висококачествено и безопасно преместване като предлагаме едни от най-конкурентните цени за преместване в страната. КА Транспорт предлага преместване от и до всички точки в страната, както и преместване на офиси, магазини и складове и др.

 

Ако искате да преместите офис, здравно заведение, банка, училище, магазин или склад, ние можем да планираме това вместо Вас и да преместим всичко в разумно време, както и да спестим на минимум Вашата заетост по преместването. КА Транспорт се опитва да осигури най-добрата възможна услуга на своите клиенти, като управляващият фактор е квалифицираният персонал което да гарантира възможно най-добрите резултати.

 

КА Транспорт предлага цялостно преместване на офиси, складове и магазини в страната, като предоставя пълен пакет услуги от началото до края на преместването. Ние извършваме преместване с всякакви размери, големи и малки, от най-малката част до голямо корпоративно местене на офис или промишлен обект.

 

Нашите предимства:

 • Ние сме запознати със специалните изисквания за преместване на търговски обекти
 • Всеки ход се планира и контролира от един определен ръководител на проекта
 • Бърза и точна оценка
 • Осигуряването на всички необходими опаковъчни материали
 • Високо качество на опаковъчните материали
 • Изключително квалифициран персонал
 • Изпълнение на договорените условия, дати и специални споразумения

 

Когато офисът е в процес на преместване важно е да наемете екип от професионалисти, за да Ви асистират при самото преместването. Имаме дългогодишен опит и разбираме колко комплексна е тази задача в днешно време. КА Транспорт може да Ви асистира при преместването на офис мебели и елементи, компютри, техника и електроника. В допълнение на преместването можем да помогнем с почистването на офиса след преместването от старата локация и преди нанасянето на новата. КА Транспорт се стреми да улесни всяка една стъпка от преместването.

 

Преместване на къщи и апартаменти

КА Транспорт предлага пълен пакет услуги необходими за преместването на къща или апартамент.

 

Преместването в друг дом може да бъде стресова задача. КА Транспорт разполага с квалифициран и опитен персонал, който може да помогне при всяка стъпка от преместването Ви – от внимателното опаковане на Вашите вещи до внимателното натоварване и транспортиране и позиционирането им в новия дом.

 

Ключът към успешното преместване на дома

 

Успешният ход на преместването започва със солидно планиране и избиране на екип за извършване на поставената задача. Планирането и организацията играят ключова роля за успешното преместване. Спечелването на Вашето доверие и изграждане на солидна репутация е една от основните цели на КА Транспорт. Ние сме твърдо решени да намалим на минимум Вашата ангажираност, време и финанси, когато става въпрос за преместването на Вашата къща или апартамент. КА Транспорт се стреми постоянно да подобрява процеса по преместване и да предлага готови решения на своите клиенти.

 

Опаковане и разопаковане

Когато избирате нас, получавате спокойствие знаейки, че сте избрали внимателни, надеждни и професионални опаковъчни и разопаковъчни услуги за Вашите вещи. Всеки елемент се обработва и третира с най-голяма грижа и внимание.

 

 • Внимателно и гъвкаво опаковане
 • Щатен персонал – напълно обучени
 • Инвентаризация и маркиране
 • Най-качествените материали за опаковане
 • Пълно разопаковане
 • Поставяне на елементи директно към точка на тяхното използване
 • Професионален монтаж/демонтаж на мебелите
 • Добре оборудвани превозни средства

 

Преместването на ценни и персонални вещи от една локация на друга е важна стъпка в процеса на преместването. За да бъдем сигурни, че нещата ще бъдат преместени в същата кондиция, КА Транспорт има изграден екип, който ползва доказани методи и внимателна организация при опаковането и пакетирането.