Транспортът е много важен отрасъл за развитието на бизнеса у нас. КА Транспорт предоставя много повече от транспортни услуги, ние предоставяме на нашите клиенти транспортни решения, ние посрещаме Вашите специфични нужди от транспорт.

 

КА Транспорт предлага на своите клиенти опцията за групиране на няколко товара за една дестинация. Тази опция позволява на нашите клиенти да намалят разходите си за транспорт при реализацията на различни видове стоки до всички точки на територията на България.

 

Групирания транспорт представлява групирането на стоки и товари от различни клиенти и превозвани в едно направление. Обикновено стоките и товарите се събират в нашия склад, след което се палетизират(ако не са) и след това се групират за превозване по определените маршрути в страната.

 

Минимумът за групиране на товар от Ваша страна с товар на наши клиети е едно пале.

 

Реализация на групиран транспорт в страната е 1 – 7 дни.

 

КА Транспорт разполага със складово депо, където се съхраняват стоките и товарите Ви, както и с квалифициран персонал който да палетизира, съхрани и да превози Вашите стоки и товари.

 

КА Транспорт има изработени редовни групажни линии в страната.

 

София – Пазарджик – Пловдив – СТ – Сливен – Ямбол – Бургас

София – Пловдив – Хасково – Кърджали

 

София – ВТ – Търговище – Шумен – Варна

София – Плевен – Русе

 

София – Благоевград – Сандански – Петрич

София – Перник – Кюстендил

 

Ако искате да превозите количество стоки, което е твърде малко за наемането и заплащането на индивидуален транспорт, обемът на вашата стока не е достатъчен, да запълни цял камион, то няма нужда да плащате за празното пространство. Редовните групажни линии предлагат най –рентабилно транспортно решение за превозване на Вашата стока.

 

Ние предлагаме:

 

Седмични групажни графици за най-честите дестинации

Стоките се групират според обема, вида на стоката, състоянието и предназначение

Всяка партида се маркира и запечатва индивидуално, така не може да има грешка

Кратко транзитно време

Конкурентни цени