Question 1: What is GDP?

Answer: GDP means Good Distribution Practices for pharmaceutical products. CA Transport is GDP certified (Good Distribution Practices for pharmaceutical products) as per WHO Technical report series, No 957, 2010/Annex 5.

Question 2: What is ATP certificate?

Answer: ATP certificate is issued in accordance with the agreement on the international carriage of perishable foodstuffs and on the special equipment to be used for such carriage (ATP convention).

Question 3: Are there any advantages to be your regular customers?

Answer: Yes, we develop a special pricing policy for our partners.

Question 4: How can we place an order?

Answer: You can place an order by the request form on our website, then our staff will contact you, or contact us directly using our contacts.

Question 5: What are the destinations which you provide operations?

Answer: We provide transportation services on the territory of Bulgaria, Turkey, Serbia, Albania, Kosovo, Bosnia and Hercegovina and within the EU.

Question 6: What types of cargo do you transport?

Answer: Any type of cargo as well as those that require special temperature regime.

Question 7: Do you provide loading and unloading services?

Answer: Yes, if requested by the customer.

Question 8: What does groupage mean?

Answer: Grouping of loads or items in a full load for a single transport destination. Groupage shipments reduce costs of transport but not the quality of the transport service.

Question 9: Will it take longer if grouping?

Answer: We have regular weekly lines on the territory of the countries in EU. Usually, the load will be delivered within 1-7 days.

Question 10: Do you provide all necessary packing materials for my moving?

Answer: After we make a free view of the location, we will make the best price offer, which includes all wraping materials for moving. Also there is an option to provide them yourself, but when they are included in our offer the price is lower.